Webinars

Eén van de terugkerende elementen zijn onze webinars. In voorgaande jaren is gebleken dat onze webinars een groot succes zijn. De komende maanden worden daarom opnieuw webinars aangeboden. Wij zijn trots dat deze webinars gratis toegankelijk zijn voor iedereen.

Tijdens onze webinars gaan we dieper in op een veelvoud aan onderwerpen. De webinars zijn praktisch toepasbaar, je kunt er mogen in de praktijk mee aan de slag.

Direct inschrijven
Alle Webinars

Gratis

Maak een account aan bij Mijn RICS om de webinars live te kunnen volgen. Met een ticket voor RICS2022 kan je de webinars ook terugkijken.

Webinars

Alle Webinars

Gratis

Webinars kunnen alleen bekeken worden na inschrijving.
Inbegrepen
  • 6 Livestreams
  • Terugkijken mogelijk

12/13/14 April 2022

RICS2022

Tijdens onze eerste lustrum editie pakken we uit op een schitterende congres locatie. Deze editie wordt grootser dan ooit met een masterclass en daaropvolgend twee symposium dagen. In aanloop naar RICS organiseren wij een zestal gratis webinars van hoog niveau met sprekers uit het veld.

RICS2022

Direct inschrijven
Twee dagen live of één dag live en één dag online

Symposium €229


Twee dagen RICS + Masterclass
RICS + Masterclass €375

Één dag live RICS
RICS live €159

Contact

Telefoon

010-2913087

maandag-donderdag, 08:00-16:00
Mail
rics@maasstadziekenhuis.nl
Post

Maasstad Ziekenhuis
Intensive Care – 2F6017
t.a.v. Johanneke Resoort
Maasstadweg 21
3079DZ, Rotterdam

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen. Heb je toch nog een andere vraag of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bekijk de FAQ