Webinars

Eén van de terugkerende elementen zijn onze webinars. In voorgaande jaren is gebleken dat onze webinars een groot succes zijn. De komende maanden worden daarom opnieuw webinars aangeboden. Wij zijn trots dat deze webinars gratis toegankelijk zijn voor iedereen.

Tijdens onze webinars gaan we dieper in op een veelvoud aan onderwerpen. De webinars zijn praktisch toepasbaar, je kunt er morgen in de praktijk mee aan de slag.

Direct inschrijven
Alle webinars

Gratis

Maak een account aan bij Mijn RICS om de webinars live te kunnen volgen. Met een ticket voor RICS 2024 kan je de webinars ook terugkijken.

Webinars

Log in op je Mijn RICS account om de webinars te bekijken. Heb je een ticket voor RICS, dan kun je de webinars ook op een later moment terugkijken in Mijn RICS.

Bekijk webinars
Alle Webinars

Gratis

Webinars kunnen alleen bekeken worden na inschrijving.

Inbegrepen
  • 6 Livestreams
  • Terugkijken mogelijk

9/10/11 April 2024

RICS2024

Na het grote succes van onze laatste editie komt RICS weer groots terug met editie 2024. Wederom een tweedaags symposium onderverdeeld in ventilatie en circulatie. De avond voorafgaand aan het symposium trappen we, net als vorig jaar, af met de masterclasses.

RICS2024

Direct inschrijven
Masterclass + 2 dagen RICS

Symposium €435


Twee dagen RICS
RICS €275

Één dag live RICS
RICS live €185

Contact

Telefoon

010-2913087

maandag-donderdag, 08:00-16:00
Mail
rics@maasstadziekenhuis.nl
Post

Maasstad Ziekenhuis
Intensive Care – 2F6017
t.a.v. Dolf Weller
Maasstadweg 21
3079DZ, Rotterdam

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen. Heb je toch nog een andere vraag of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bekijk de FAQ